top of page

Kuvat: Pirjo Hutchings

SYDÄNMAAN VALON HOIDOT 

INTUITIIVINEN HOITO

 

Intuitiivisen Valoenergiahoidon voi tehdä lähi- tai kaukohoitona, se toimii välimatkasta riippumatta. Lähihoidon aikana hoidettava makaa hoitopöydällä peiton alla. Käytän usein käsiäni apuna ja ne ohjautuvat niihin kohtiin mihin on tarve. Välitän myös viestit valon maailmasta, jos niitä tulee ja kerron myös mahdollisesti saamani näyt ja kuvat.

 

Kaukohoidon aikana hoidettavan on hyvä hakeutua rauhalliseen paikkaan, missä häntä ei häiritä, taustalle voi halutessaan laittaa rauhallisen musiikin soimaan hiljaa. Hoidon jälkeen soitan aina hoidettavalle ja käymme läpi hoidon aikana esiin tulleita asioita.

Hoidon aikana tulee juuri niitä valon energioita, joita hoidettava sillä hetkellä tarvitsee. Se voi laittaa liikkeelle jumiutuneita energioita ja vapauttaa voimakkaitakin tunnelukkoja. Hoidon aikana saattaa purkautua itkua tai naurua, erilaisia tunnekuohuja.

 

Kehossa voi myös olla tuntemuksia, jopa kipuja, kivut ovat luonteeltaan ohimeneviä. Hoidettava saattaa myös vaipua syvään rentoutuneeseen olotilaan ja jotkut jopa nukahtavat. Hoidon jälkeen voi parin päivän ajan olla vielä erilaisia tuntemuksia, ne ovat normaali ilmiö hoidon jälkeen. Toimin hoidon aikana puhtaana kanavana ja hoito tapahtuu aina hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi.

 

Intuitiivinen hoito onnistuu myös Skypen kautta. Skypen voit ladata ilmaiseksi netistä.

Kesto  n. 1 h  ja sen jälkeen keskustelu/puhelu 30-45 min.

Hinta 60€ (sis. alv 24%). Laskutus UKKO.fi kautta.

 

 

ENKELIHOITO

 

Enkelit kulkevat aina vierellämme odottaen vain pyyntöäsi, että saavat auttaa sinua. Enkelihoidossa sinun on mahdollisuus tutustua omaan enkeliisi, pyytää tältä neuvoa ja oppia tunnistamaan oman enkelisi läsnäolo tietoisemmin. Kokemus on jokaiselle ainutlaatuinen ja erilainen. Enkelihoito on lempeä, mutta samalla voimakas.

 

Enkelten energia on hyvin rakkaudellinen. He saattavat nostaa lempeästi esiin asioita, jotka eivät enää palvele sinua ja ovat iloisia kun päästät niistä heidän avullaan irti. Hoito on myös heidän rakkaudellisissa energioissaan ”kellumista”, hemmottelua. Hoito on samalla värähtelytasoa kohottava ja sinua hoitava. Myös muita ihania valonauttajia ja edesmenneitäkin saattaa tulla hoitoon mukaan kertomaan terveisensä. Hoidon jälkeen olo on rentoutunut, raukea ja tasapainoinen. 

 

Enkelihoito onnistuu myös Skypen kautta. Skypen voit ladata ilmaiseksi netistä.

Kesto  n. 1,5 h 

Hinta 60€ (sis. alv 24%). Laskutus UKKO.fi kautta.

 

 

 

REGRESSIOHOITO

 

Regressiohoito perustuu syvärentoutukseen, jolloin ihmiselle syntyy yhteys itseensä ja sitä kautta menneisyyteen.      

Regressiohoito vie sinut lempeästi tutustumaan menneisiin elämiin tai lapsuuteesi ja saattaa auttaa sinua kohtaamaan menneet asiat, tapahtumat, tunteet sekä muistot selkeämmin ja uudesta näkökulmasta. Voit vapautua niistä painolasteista, joita et tarvitse tässä elämässä ja nykyhetkessä. Voit saada sieltä myös unohtunutta tietoa ja taitoa tähän hetkeen.

 

Saat ymmärrystä siihen, miksi olet reagoinut tunteillasi, kehollasi sekä ajatuksillasi eri tapahtumiin ja tilanteisiin tietyllä tavalla. Voit hoidon avulla itse kokea mielesi esiin tuomia kuvia tai visioita. Sillä ei ole merkitystä uskotko menneisiin elämiin tai et, se mitä näet tai koet tulee joka tapauksessa omasta alitajunnastasi. 

 

Regressiohoito sisältää alku- ja loppukeskustelun. Alkukeskustelun aikana hoitaja kirjaa ylös perustiedot ja kartoitetaan asiat, jotka ovat ajankohtaisia hoitoa ajatellen. Varsinainen regressio alkaa syvärentoutuksella, jonka jälkeen asiakas johdatetaan lempeästi menneeseen.Lopuksi on turvallinen palautuminen tähän hetkeen ja loppukeskustelu. 

 

Regressiohoito onnistuu myös Skypen kautta. Skypen voit ladata ilmaiseksi netistä.

Kesto  n. 2,5 h - 3 h, alku-ja loppukeskusteluineen 

Hinta 70€ (sis. alv 24%). Laskutus UKKO.fi kautta.

 

 

 

 

 

Kuva: Seija Hirstiö

REIKIHOITO

 

Reiki on japanilaisen Mikao Usuin (1865 - 1926) kehittämä hoitomuoto. Reikihoito on hyvin lempeä hoitomuoto, joka sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Hoidettavan keho ottaa vastaan  energiaa juuri sen verran kuin se tarvitsee ja siinä tilanteessa pystyy vastaanottamaan. Reiki-energialla on oma älykkyytensä, ja se hakeutuu itsestään sinne, missä suurin epätasapaino on. 

 

Reiki toimii aina hoidettavan parhaaksi. Reiki on tehokas keino rentoutukseen ja stressittömyyteen. Se palauttaa harmoniaa, lisää elinvoimaa, ja sillä voi hoitaa myös sairauksia. Sitä käytetään myös tukemaan esim. lääkehoitoa ja leikkauksista toipumista. 

Reikihoidon vaikutus voi mennä hyvinkin syville tasoille, poistaen kehostamme energiatukoksia ja epäpuhtauksia. Hoidettava saattaa saada hoidossa omaa elämäänsä koskevia syvällisiä oivalluksia.

Reikillä ei ole mitään tekemistä uskontojen tai politiikan kanssa, vaan Reiki on rakkautta ja universaalia elämänvoimaa.

 

Minun Reiki-linjani on:

Mikao Usui, (1865-1926)

Chujiro Hayasi, (1878-1940)

Hawayo Takata, (1900-1980), toi Reikin länsimaihin

Wanja Twan, toi Reikin Suomeen 1985

Aila Norlamo, (1922-2000), ensimmäinen suomalainen Reiki Master (11.9.1986)

Matti Porkka,  Reiki Master

Pirjo Hutchings, Reiki Master (minä itse)

 

Kesto  n. 1,5 h

Hinta 60€ (sis. alv 24%). Laskutus UKKO.fi kautta.

 

 

 

INTIALAINEN PÄÄHIERONTA

 

Ihana hengähdystauko kiireiseen elämänrytmiin. Intialainen päähieronta on syvästi rentouttava ja miellyttävä kokemus ja se sopii sinulle, jos kärsit stressistä, unettomuudesta, päänsärystä, migreenistä, niskaoireista tai lihaskireydestä hartia- ja niskaseudulla, olet kiireinen ja sinun on vaikea pysähtyä, tai haluat vain hetken hemmottelua itsellesi. 


Hoidon juuret johtavat Intiassa vuosituhansia tunnettuun "elämän tieteeseen", Ayurvedaan, jonka mukaan terveys on mielen, sielun ja kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia.  Selkä, hartiat, yläraajat, niska ja pää ovat tärkeitä energiakeskuksia. Stressi, vihastuminen ja jännitys aiheuttavat niskan jäykkyyttä, kipuja selässä, hartioilla ja olkavarsissa, päänsärkyjä ja silmäoireita. Päähieronnalla on myös voimakas hoidollinen vaikutus rentouttamisen ohella.

 

Kesto  n. 40 min

Hinta 40€ (sis. alv 24%). Laskutus UKKO.fi kautta.

 

 

 

 

ELÄINTEN HOITAMINEN

 

Teen energiahoitoja myös eläimille. Tällöin hoidan usein eläintä eläimelle tutussa ympäristössä kotona, tallissa tms. Tuttu tila tukee eläintä rentoutumisessa. Myös kaukohoito onnistuu, mutta tällöin on hyvä järjestää eläimelle rauhallinen paikka hoidon ajaksi. Lisäksi olisi hyvä jos tuttu ja turvallinen henkilö on eläimen lähellä kaukohoidon ajan. 

 

Energiahoito tukee paranemisprosessia fyysisissä vammoissa ja sairauksissa. Henkisellä puolella se tasoittaa käytöshäiriöitä, auttaa elämänmuutoksissa ja pelkotiloissa.  Eläimillä energiahoitoja käytetään tukihoitomuotona. Vaiva ei ole poissa välttämättä heti hoidon jälkeen, vaan hoito käynnistää paranemisprosessin tai nopeuttaa sitä. Täysin terveillä eläimillä energiahoito toimii hyvän olon antajana, tasapainottajana, sekä parantaa suorituskykyä. Useimmat eläimet nauttivat hoidosta ja osoittavat myös itse mihin hoitoa tarvitsevat.

 

Kesto  n. 1 h

Hinta 40€ (sis. alv 24%). Laskutus UKKO.fi kautta.

 

 

 

 

 

HUOM ! Energiahoidoilla ei korvata lääketieteellistä hoitoa, vaan ne toimivat ennaltaehkäisevinä tai lääketieteellistä hoitoa täydentävinä ja tukevina hoitoina. Energiahoitaja ei ole lääkäri, eikä tee diagnoosia.

Sydämellinen, ison iso kiitos kauniista ja voimaannuttavasta enkelimeditaatiosta! Enkelimeditaatio oli syvästi rentouttava ja rauhoittava. Meditaatio vahvisti hienolla tavalla yhteyksiäni enkeleihin – löysin myös aivan uusia, innostavia ja inspiroivia ulottuvuuksia omiin enkeliyhteyksiini. Meditaatiomatka oli kaikkinensa ihanan voimallinen kokemus ja oloni meditaation jälkeen oli upeasti virkistynyt! 

Riitta-Marja

 

Olen käynyt monta kertaa Pirjon hoidossa ja saanut joka kerta tarpeellista parantavaa energiaa ja korkeampaa tietoutta omaa henkistä kehitystäni varten. Pirjolla on kyky viedä minut turvallisille matkoille henkimaailmaan ja edellisiin elämiini ja auttaa minut saamaan tarpeellista tietoa nykyistä elämääni varten. Pirjon huumorintaju auttaa suhtautumaan näihin hoitoihin iloisin ja luottavaisin mielin.
Pauli Liikala

 

Esimerkkinä hoidon vaikutuksesta on skolioosi selkäni, joka todella ns. kuntoutui hoidon jälkeen niin, että aamuisin sängystä ylös nousemiset ovat olleet aivan toista luokkaa ja joogatessa olen pystynyt tekemään liikesarjoja, jotka olivat aiemmin olivat liian kivuliaita selälleni. Pirjon lähestymistapa tuntuu olevan avoin ja rajaton, kunnioittava ja anonyymi. Huumoria ja vastuuta löytyy sekä tilannetajua. Hoitojen purku puhelimessa on ollut hillittömän hauskaa ja antoisaa. Olen myös joka kerta olen ollut yhtä ihmeissäni siitä miten paljon voi tapahtua puolentunnin / tunnin hoidon aikana. Energiat tuntuvat vielä pitkään hoidon jälkeen.  

Lende

 

 

KIITOS!

Enkelimeditaatiossa Pirjon ääni ja tarina johdatti meidät enkeleiden maailmaan, syvälle omaan alitajuntaamme ja johonkin, jossa oli erittäin valoisaa ja rauhallista olla. Tunsin oloni heti rauhalliseksi, ja mieleeni muodostui hyvin vahvoja, selkeitä ja upeita kuvia. Valo ympäröi minua ja halusin päästä korkeammalle. Onneksi siihen tarjoutui mahdollisuus, portaat tosiaan johdatti minua ylös ja olin jonkinlaisessa meditatiivisessa linnakkeessa, jossa valoa ja lämpöä säteili joka puolelta.  Pirjon ääni muuttui ajatuksenjuoksuksi, joskus kuulin sanoja, joskus vain kuljin ja tunsin. Oloni muuttui kevyemmäksi ja seurasin omaa kulkua, upeassa linnassa, suuntana ylöspäin. Ylhäällä minua odotti kaksi hahmoa. Jokainen näkee enkelit eri tavalla, minä näin heidät ihmisinä, ehkä vähän tavallista ihmistä pidempinä. He olivat täynnä valoa ja ojensivat minulle kätensä. Loppupätkän portaita suorastaan lensin kävelemättä. He saivat minut onnelliseksi, olin kuin lapsi, kun on vain todella hyvä olla. En osannut kysyä tai epäillä. Kuuntelin ja tunsin, ja he telepaattisesti selittivät minulle asioita, osasivat kertoa, vaikka en osannut kysyä.

Vera A.

 

"Pirjon hoidoissa on niin turvallista rentoutua ja antautua kaiken sen hyvän huomaan mitä tulossa on."

Anchor 1
bottom of page