Seuraavat kurssit:

 

REIKI 1-Kurssi, 13.-14.11.2020. Pe 13.11. klo 18-21 (22) ja la 24.11. klo 11-17 (18)

 

Lisätietoa kurssista saat Sydänmaan Valon Facebook sivulta, minne siirryt kätevästi sivun alapuolella olevan Facebook logon kautta. 

 

 

MIELENMATKA MAALATEN JA RENTOUTUEN, 27.-29.11.2020, Ystävyyden Majatalossa, Salon Kruusilassa.

 

Marraskuun vimeisenä viikonloppuna, ensimmäisen Adventin aikaan, on hyvä antaa aikaa myös itselleen ennen kuin joulun kiireet alkavat. Tule mukaan virkistymään ja voimaantumaan Ystävyyden Majatalossa Salon Kruusilassa järjestettävälle MIELENMATKA MAALATEN JA RENTOUTUEN -kurssille  pe-su 27.-29.11.2020. Alkaa pe klo 18.00 ja päättyy su klo 15.00.

 

Tärkempää kuin valmis maalaus on se, mitä sinussa maalaamisen aikana tapahtuu. Et tarvitse mitään taiteellisia taitoja, oma luovuutesi löytyy sinusta itsestäsi.

 

Käytämme niin sanottua märkämaalaustekniikkaa ja korkealaatuisia orgaanisia vesivärejä. Paikan päältä löytyvät siis niin maalaustarvikkeet, kuin myös rentoutuspatjat. Ohjaajina toimivat Tuija Varjoranta, taideterapeutti ja taidemaalari, sekä Pirjo Hutchings, rentoutusohjaaja.

 

Kurssin hinta on 185€, sisältää alv 24%, sekä kurssiin liittyvät tarvikkeet. Ilmoittautumiset ja tarkemmat tiedustelut tuijavarjoranta@gmail.com tai tekstiviestillä 0404136575.

 

Ystävyden Majatalossa on mahdollisuus majoittua 1-2 hlö huoneissa. Huone- ym. varaukset Ystävyyden Majataloon. Täysihoidon hinta majoittumiselle kyseisellä ajalla on 130€. Tutustu Ystävyyden Majatalon kotisivuihin https://ystavyydenmajatalo.fi

 

 

Olen tarvittaessa myös valmis tulemaan eri paikkakunnille pitämään kursseja, koulutuksia ja erilaisia meditaatiohetkiä, sekä naurujoogaa. Voit tiedustella tulevista Meditaatiohetkistä, Reikikursseista, Enkelihoitaja-, Regressio- tai Chakrahoitaja-koulutuksista "OTA YHTEYS" osion kautta tai laittamalla tekstiviestiä.

 

Reiki 1 Kurssi :

 

Tällä kaksipäiväisellä kurssilla osallistujien Reikikanava avataan ja viritetään, jonka jälkeen Reikienergia virtaa heissä jatkuvasti koko heidän loppuelämänsä ajan. Jo 1-tason käytyään osallistujat voivat hoitaa Reikillä itseään, lähimmäisiään, ruokaansa, lemmikkejään, kotiaan, työpaikkaansa, jne, vaikka päivittäin.

 

Kurssilla käydään läpi Reikin historia, sen erilaiset käyttötavat sekä opitaan Reikin ensimmäinen symboli Chokurei ja kaikki siihen liittyvä (kuinka symbolia käytetään hoidon aikana, kuinka sillä puhdistetaan tiloja, energisoidaan juomavettä & ruokaa, kuinka meditoida symbolin kanssa, jne).

 

Energiaa pääsee maistelemaan tehtäessä toisille pikahoitoja tuolilla, sekä ihanien ryhmähoitojen aikana, joilloin jokainen kurssilainen makaa vuoroin hoitopöydällä saaden muilta kurssilaisilta yhtäaikaa hoitoa eri puolilta kehoaan.

 

Kurssilaisilla ei tarvitse olla minkäänlaisia ennakkotietoja tai kokemuksia energioista, sillä niille herkistytään ja niitä opitaan ymmärtämään ja käyttämään kurssin aikana.

 

Reikiin tutustuminen on erittäin hyvä kivijalka kaikelle henkiselle kasvulle ja energioiden pariin siirtymiselle. Voin suositella sitä erityisesti kaikille niille, joita henkiset asiat kiinnostavat, mutta jotka eivät vielä tiedä, mistä aloittaa.

 

Jokaisella ihmisellä on valmiina olemassa reikikanava, jonka Reiki Master opettaja aktivoi reikivihkimyksessä. Tämän jälkeen reikienergia alkaa vapaasti virrata kurssilaisessa ja hän voi aina halutessaan hoitaa reikillä joko itseään tai muita. Fyysisten vaivojen lisäksi Reiki hiljentää mielen ja auttaa käyttäjäänsä henkisen kasvun tiellä.

 

 

Reiki 2 kurssi:  (Reiki 1 käyneille)

 

Reiki 2 kurssin aikana reikihoito tulee riippumattomaksi ajasta ja paikasta. Kurssilla opetetaan perinteisen Usuin Reikiin kolme symbolia ja niiden eri käyttömahdollisuudet. Kurssi antaa mahdollisuuden käyttää Reikimenetelmää entistä vomallisemmin ja monipuolisemmin.

 

Kurssin ohjelmaan kuuluu mm. Reiki 2 viritykset, syvällisempää perehtymistä Reikisymboleihin, sekä johdattelua toisen Reiki-asteen käytön valtaviin mahdollisuuksiin. Kaukohoidon tekeminen, käytännön harjoittelua. Harjoitellaan erilaisia lähestymistapoja kaukohoidon käyttämiseen.

Chakrahoitaja koulutus:
Sana chakra tulee sanskritin kielestä ja se tarkoittaa pyörrettä tai pyörää. Chakrat ovat energiakeskuksia, jotka kontrolloivat energian virtausta kehossamme. Chakrojen tarkoitus on mahdollistaa kehitys kaikilla tasoilla: fyysisellä, tunnetasolla, mentaalisella ja henkisellä Chakrat ovat ikäänkuin pumput tai venttiilit säädellen energian virtaa. Me avaamme ja suljemme näitä venttiileitä ajatuksiemme, tunteidemme ja kokemustemme kautta. Chakrojen kautta saamme viisautta ja tietoa. Ne vaikuttavat elämämme jokaiseen osa-alueeseen ja kiinnittävät huomiomme sisällämme olevien henkisten, psykologisten ja fyysisten voimien runsauteen. Saadaksemme täyden hyödyn siitä energiasta, joka voidaan vuodattaa sisällemme chakrojemme kautta, meidän tulee vahvistaa ja puhdistaa kehomme herkät energiat päivittäin.

 

Chakrat menevät helposti epätasapainoon. Chakroihin vaikuttavatkin hyvin paljon meidän omat ajatuksemme, tekomme, sanamme sekä tietysti ympäristömme ja muut ihmiset. Auramme ja chakramme imevät jatkuvasti ympäröivästä maailmasta energioita itseensä. Tämän takia säännöllinen chakrojen kanssa työskentely on tärkeä, kuten myös energiasuojausten. Tavoitteena on pitää chakrat tasapainossa, joka vaikuttaa elämäsi jokaiseen osa-alueeseen positiivisella tavalla. Chakroilla on suuri merkitys terveyteemme ja koko elämämme hyvinvointiin.

 

12 CHAKRAA

Monelle 7 päächakraa on varmasti tutumpi aihe, ja tämä 12 chakraa saattaa olla uusi asia. Näinä aikoina on kuitenkin erityisen tärkeää työskennellä 12 chakran kanssa. Olemme siirtymässä uuteen aikaan ja myös kehomme ja chakramme muuttuvat näiden uusien taajuuksien myötä.

 

 

Kurssipäivä alkaa chakrameditaatiolla, jossa puhdistetaan sekä viritetään osallistujien chakroja. Kurssin aikana käyt läpi omaa kasvuasi  ja luot elämääsi uudesta näkökulmasta, saat paljon hyviä työkaluja käyttöösi, joiden avulla pystyt kurssin aikana ja jälkeen jatkamaan helposti harjoituksia, koska usein asioiden käsittely ja tunnistaminen vaatii aikaa ja ennen kaikkea muuttaa omaa ajattelua. Käyt läpi omaa kasvuasi  ja luot elämääsi uudesta näkökulmasta. Kurssilla opit harjoituksia, jotka avaavat, vahvistavat, tasapainottavat ja hoitavat chakroja. Kurssille voit tulla riippumatta onko sinulla aiempaa chakratuntemusta tai ei.

 

Näytän sinulle konkreettisesti chakrojen paikat kehossasi, joka auttaa sinua ymmärtämään miten ja miksi ne tuntuvat voimakkaasti fyysisessä kehossa ja mitkä asiat siellä vaikuttavat sekä ymmärtämään miten kokonainen keho on. Tutustumme myös chakrojen arkkienkeleihin ja käytämme heidän apuaan chakrojen mielikuvaharjoituksissa, hoitamisessa ja aktivoimisessa. Kurssin jälkeenkin olen myös käytettävissä puhelimitse tai skypen välityksellä.

Kuva: Pirjo Hutchings                                                                                                             Kuva: Seija Hirstiö

  • Facebook Reflection

PIRJO HUTCHINGS

SYDÄNMAAN VALO

hoitaja, kouluttaja

naurujooga- ja meditaatio-ohjaaja

041 4458035

sydanmaanvalo@gmail.com

Helsinki

 

© 2015 PIRJO HUTCHINGS    MADE BY HEARTWAVES DESIGN