top of page

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

            

                                                                                                                                      

 

Seuraavat kurssit:

REIKI 1-Kurssi Helsingissä 24.-25.9.2021.

Kurssiaikataulu on perjantai 24.9.2021 klo 18-21 (22) ja lauantai 25.9.2021 klo 10-16 (17).

Lisätietoja kurssista voit käydä lukemassa Sydänmaan Valo Facebook sivulta, minne pääset kätevästi alla olevan Facebook logon kautta.

REIKI 2-kurssi, Seuraava ajankohta ei vielä tiedossa. Voit toki kysellä itsellesi sopivia ajankohtia. 

 

 

 

 

 

MIELENMATKA MAALATEN JA RENTOUTUEN, Ystävyyden Majatalossa, Salon Kruusilassa. Seuraava ajankohta ei vielä tiedossa. 

 

Tule mukaan virkistymään ja voimaantumaan Ystävyyden Majatalossa Salon Kruusilassa järjestettävälle MIELENMATKA MAALATEN JA RENTOUTUEN -kurssille.

 

Tärkempää kuin valmis maalaus on se, mitä sinussa maalaamisen aikana tapahtuu. Et tarvitse mitään taiteellisia taitoja, oma luovuutesi löytyy sinusta itsestäsi.

 

Käytämme niin sanottua märkämaalaustekniikkaa ja korkealaatuisia orgaanisia vesivärejä. Paikan päältä löytyvät siis niin maalaustarvikkeet, kuin myös rentoutuspatjat. Ohjaajina toimivat Tuija Varjoranta, taideterapeutti ja taidemaalari, sekä Pirjo Hutchings, rentoutusohjaaja.

 

Kurssin hinta on 185€, sisältää alv 24%, sekä kurssiin liittyvät tarvikkeet. Ilmoittautumiset ja tarkemmat tiedustelut tuijavarjoranta@gmail.com tai tekstiviestillä 0404136575.

 

Ystävyden Majatalossa on mahdollisuus majoittua 1-2 hlö huoneissa. Huone- ym. varaukset Ystävyyden Majataloon. Täysihoidon hinta majoittumiselle kyseisellä ajalla on 140€. Tutustu Ystävyyden Majatalon kotisivuihin https://ystavyydenmajatalo.fi

 

 

Olen tarvittaessa myös valmis tulemaan eri paikkakunnille pitämään kursseja, koulutuksia ja erilaisia meditaatiohetkiä, sekä naurujoogaa. Voit tiedustella tulevista Meditaatiohetkistä, Reikikursseista, Enkelihoitaja-, Regressio- tai Chakrahoitaja-koulutuksista "OTA YHTEYS" osion kautta tai laittamalla tekstiviestiä.

 

Reiki 1 Kurssi :

 

Tällä kaksipäiväisellä kurssilla osallistujien Reikikanava avataan ja viritetään, jonka jälkeen Reikienergia virtaa heissä jatkuvasti koko heidän loppuelämänsä ajan. Jo 1-tason käytyään osallistujat voivat hoitaa Reikillä itseään, lähimmäisiään, ruokaansa, lemmikkejään, kotiaan, työpaikkaansa, jne, vaikka päivittäin.

 

Kurssilla käydään läpi Reikin historia, sen erilaiset käyttötavat sekä opitaan Reikin ensimmäinen symboli Chokurei ja kaikki siihen liittyvä (kuinka symbolia käytetään hoidon aikana, kuinka sillä puhdistetaan tiloja, energisoidaan juomavettä & ruokaa, kuinka meditoida symbolin kanssa, jne).

 

Energiaa pääsee maistelemaan tehtäessä toisille pikahoitoja tuolilla, sekä ihanien ryhmähoitojen aikana, joilloin jokainen kurssilainen makaa vuoroin hoitopöydällä saaden muilta kurssilaisilta yhtäaikaa hoitoa eri puolilta kehoaan.

 

Kurssilaisilla ei tarvitse olla minkäänlaisia ennakkotietoja tai kokemuksia energioista, sillä niille herkistytään ja niitä opitaan ymmärtämään ja käyttämään kurssin aikana.

 

Reikiin tutustuminen on erittäin hyvä kivijalka kaikelle henkiselle kasvulle ja energioiden pariin siirtymiselle. Voin suositella sitä erityisesti kaikille niille, joita henkiset asiat kiinnostavat, mutta jotka eivät vielä tiedä, mistä aloittaa.

 

Jokaisella ihmisellä on valmiina olemassa reikikanava, jonka Reiki Master opettaja aktivoi reikivihkimyksessä. Tämän jälkeen reikienergia alkaa vapaasti virrata kurssilaisessa ja hän voi aina halutessaan hoitaa reikillä joko itseään tai muita. Fyysisten vaivojen lisäksi Reiki hiljentää mielen ja auttaa käyttäjäänsä henkisen kasvun tiellä.

 

 

Reiki 2 kurssi:  (Reiki 1 käyneille)

 

Reiki 2 kurssin aikana reikihoito tulee riippumattomaksi ajasta ja paikasta. Kurssilla opetetaan perinteisen Usuin Reikiin kolme symbolia ja niiden eri käyttömahdollisuudet. Kurssi antaa mahdollisuuden käyttää Reikimenetelmää entistä vomallisemmin ja monipuolisemmin.

 

Kurssin ohjelmaan kuuluu mm. Reiki 2 viritykset, syvällisempää perehtymistä Reikisymboleihin, sekä johdattelua toisen Reiki-asteen käytön valtaviin mahdollisuuksiin. Kaukohoidon tekeminen, käytännön harjoittelua. Harjoitellaan erilaisia lähestymistapoja kaukohoidon käyttämiseen.

 

nettisivulle2.jpg
nettisivulle1.jpg
nettisivulle3.jpg

Kuva: Pirjo Hutchings                                                                                                             Kuva: Seija Hirstiö

bottom of page