top of page
VALOHAHMOT

VALOHAHMOT

Nämä ihanat valohahmot ovat ympärillämme, lähellä aina tarvittaessa, näemme niitä tai emme. Joskus saatamme tuntea hyvää oloa ja mieleemme voi tulla ajatuksia, vastauksiakin, asioista joita mietimme, ne saattavat olla heidän viestejään meille... Välillä he suostuvat myös tulemaan kuviin, joskus selkeämmin ja välillä mm. utuisina hahmoina tai valopalloina.

RENTOUTUMINEN

RENTOUTUMINEN

Rentoutuminen on meille kaikille tärkeää. Se on jalo taito olla hetki tekemättä mitään, muutama minuuttikin päivässä riittää. Itse rentoudun ehkä helpoiten luonnonhelmassa, sydänmaan valosta nauttien. Siellä voi laittaa hetkeksi silmät kiinni ja vain hengitellä rauhassa. Luonto antaa ihmeen paljon voimaa arjessa jaksamiseen.

RAKKAUS

RAKKAUS

Yksi ainut asia vapauttaa meidät painovoimasta ja kaikesta elämämme kivusta, se asia on RAKKAUS - Sofokles (496-405 eKr.) Kuinka sopivasti tulikin sydämiä sisältävä pilvi näkyviin, kun tätä mietin... Ainoa tapa levittää onnellisuutta ja rakkautta, on jakaa se muiden kanssa.

OLEN PIRJO HUTCHINGS.

SYDÄNMAAN VALON KANAVA

Lapsesta asti on maailmankuvani muodostunut kahdesta eri maailmasta, näkyvä ja näkymätön, en erottele näitä kahta toisistaan, se on osa arkipäivääni.

 

Lapsenomaisesti ajattelin, että muutkin näkevät maailmankaikkeuden ja valo-olennot kuten minäkin. Jo lapsena näin paljon voimallisia ”unia” ja vasta hieman vartuttuani käsitin mistä on kyse. En halunnut erottua joukosta, joten en paljon puhunut asiasta. Olin vilkas ja ulospäin suuntautunut ”ilopilleri”.

 

Positiivinen elämänasenne onkin säilynyt minulla koko elämäni ajan, se on voimavarani. Pyrin löytämään vaikeistakin asioista aina myös sen valoisan puolen. Valo-olennot viestivät minulle monella eri tavalla, mutta se ei tarkoita että saisin heiltä kaikki vastaukset valmiina. Elämä itse onkin ollut suuri opettajani, niin iloineen kuin suruineen ja kaikista kohtaamistani ihmisistä ja asioista tunnen kuitenkin kiitollisuutta. Matka jatkuu edelleen ja lisää opittavaa on koko ajan, sitä kohti avoimin mielin.

 

Tarvitsen aikaa myös rauhoittumiselle. Musiikki ja luonto ovat lähellä sydäntäni. Metsä on minulle lempeä ja turvallinen paikka, siellä koen rauhaa, ajatonta aikaa ja vahvaa tunnetta siitä, että olen elossa. Metsän tuoksut ja äänet, sen kaikki ihanat asukit ”kummastakin maailmasta” ja mm. leirinuotiolla keitetty kahvi...


”The earth has music for those who listen”

 

 

 

Kuva: Seija Hirstiö

Näen ihmisissä valtavasti potentiaalia ja haluan auttaa monia eteenpäin kohti syvempää itsetuntemusta ja löytämään omat intohimon kohteet. Toivon, että ihmiset hyväksyisivät itsensä ja kuuntelisivat omaa sisäistä ääntään, irtautuen toisten asettamista paineista ja odotuksista siitä, miten pitäisi elämäänsä elää.

Kuljen omaa polkuani ja toivon voivani tukea sinuakin omalla polullasi.

Katselen ympäristöä silmillä, jotka näkevät valonolentoja.

Osa näistä ihanista valohahmoista toivotti minut tervetulleeksi uuteen kotiini ja kodin vieressä olevaan metsään sekä luontoon. Rakkaudellinen tervetulokomitea.... Pidetään omat aistimme auki, he viestivät jokaiselle omalla tavallaan, juuri niin kuin sinä voit vastaanottaa.

 

VALOKUVAT: PIRJO HUTCHINGS

 

bottom of page