OLEN PIRJO HUTCHINGS.

SYDÄNMAAN VALON KANAVA

Lapsesta asti on maailmankuvani muodostunut kahdesta eri maailmasta, näkyvä ja näkymätön, en erottele näitä kahta toisistaan, se on osa arkipäivääni.

 

Lapsenomaisesti ajattelin, että muutkin näkevät maailmankaikkeuden ja valo-olennot kuten minäkin. Jo lapsena näin paljon voimallisia ”unia” ja vasta hieman vartuttuani käsitin mistä on kyse. En halunnut erottua joukosta, joten en paljon puhunut asiasta. Olin vilkas ja ulospäin suuntautunut ”ilopilleri”.

 

Positiivinen elämänasenne onkin säilynyt minulla koko elämäni ajan, se on voimavarani. Pyrin löytämään vaikeistakin asioista aina myös sen valoisan puolen. Valo-olennot viestivät minulle monella eri tavalla, mutta se ei tarkoita että saisin heiltä kaikki vastaukset valmiina. Elämä itse onkin ollut suuri opettajani, niin iloineen kuin suruineen ja kaikista kohtaamistani ihmisistä ja asioista tunnen kuitenkin kiitollisuutta. Matka jatkuu edelleen ja lisää opittavaa on koko ajan, sitä kohti avoimin mielin.

 

Tarvitsen aikaa myös rauhoittumiselle. Musiikki ja luonto ovat lähellä sydäntäni. Metsä on minulle lempeä ja turvallinen paikka, siellä koen rauhaa, ajatonta aikaa ja vahvaa tunnetta siitä, että olen elossa. Metsän tuoksut ja äänet, sen kaikki ihanat asukit ”kummastakin maailmasta” ja mm. leirinuotiolla keitetty kahvi...


”The earth has music for those who listen”

 

 

 

Kuva: Seija Hirstiö

Näen ihmisissä valtavasti potentiaalia ja haluan auttaa monia eteenpäin kohti syvempää itsetuntemusta ja löytämään omat intohimon kohteet. Toivon, että ihmiset hyväksyisivät itsensä ja kuuntelisivat omaa sisäistä ääntään, irtautuen toisten asettamista paineista ja odotuksista siitä, miten pitäisi elämäänsä elää.

Kuljen omaa polkuani ja toivon voivani tukea sinuakin omalla polullasi.

Katselen ympäristöä silmillä, jotka näkevät valonolentoja.

Osa näistä ihanista valohahmoista toivotti minut tervetulleeksi uuteen kotiini ja kodin vieressä olevaan metsään sekä luontoon. Rakkaudellinen tervetulokomitea.... Pidetään omat aistimme auki, he viestivät jokaiselle omalla tavallaan, juuri niin kuin sinä voit vastaanottaa.

 

VALOKUVAT: PIRJO HUTCHINGS

 

  • Facebook Reflection

PIRJO HUTCHINGS

SYDÄNMAAN VALO

hoitaja, kouluttaja

naurujooga- ja meditaatio-ohjaaja

041 4458035

sydanmaanvalo@gmail.com

Helsinki

 

© 2015 PIRJO HUTCHINGS    MADE BY HEARTWAVES DESIGN